Het initiatief voor het kookboek Voorne aan Zee komt van Sanne Elenbaas.

Vlak voor de feestdagen was Sanne op zoek naar een zinnig cadeau. Gecombineerd met de eerste corona-maatregelen van de winter 2021-2022 kwam haar ideale cadeau op; een lokaal kookboek. Na een bel-actie langs meerdere lokale restaurants of er interesse zou zijn om dit uit te geven, werd haar enthousiasme enkel meer.

Een telefoontje naar Amber Christen, als grafisch vormgever specialist in opmaak, om te kijken of we dit samen konden gaan oppakken leidde direct tot een goede samenwerking. Met haar bedrijf AllColour Media heeft zij reeds eerdere succesvolle opdrachten gedaan voor gemeente Brielle, het Historisch Museum Den Briel en Streekarchief Voorne-Putten. Een logische stap dus om zich nu mede in te zetten voor de horeca in Voorne aan Zee.

Sanne heeft al eerder, in en met Comité Rockanje 800 jaar, laten zien dat ludieke samenwerkingen tot een mooi eindproduct kunnen komen. Met haar Eilandhopper - een uitjesgids voor de basisschooljeugd op de Zuid-Hollandse eilanden in de zomervakantie 2021 - heeft zij zich reeds bewezen in het verbinden van inwoners met ondernemers. Haar commerciële krachten gebundeld met haar positieve blik zullen in de toekomst verder geuit worden via Volgeboekt.com. Voor meer commercieel advies en maatwerk voor uw onderneming kunt u altijd met haar vrijblijvend contact opnemen.